Maaliskuussa 2024 ilmestyvät uudet Moomin Arabia -muumimukit ja muumiastiat
|

Uudet muumimukit 2024 – tutustu vuoden uutuuksiin

Vuosi 2024 alkoi hieman tavanomaista rauhallisemmin, sillä ensimmäisten uusien Arabian muumimukien julkaisua saatiin odotella helmikuulle asti. Osasyynä tähän saattoi olla se, että edellisenä vuonna Arabia julkaisi huimat 20 uutta muumimukia. Tuntuu kieltämättä hurjalta, että uusia mukeja ilmestyi lähes kuukausittain. Mutta kuinka käy tänä vuonna?

Aiempien vuosien perusteella on turvallista olettaa, että uusia muumimukeja ilmestyy ainakin seuraavissa kategorioissa:

  • jatkuvaan tuotantoon tulevat uudet hahmomukit
  • kesäsesonki– ja talvisesonkimukit
  • ABC-kirjainmukit
  • 0,4 litran uusintapainokset vanhoista 90-luvun klassikkomukeista

Myös elokuun 9. päivä vietettävä Muumin päivä on ollut jo useamman vuoden peräkkäin uuden mukin ilmestysmispäivä. Viime vuonna Muumin päivän kunniaksi julkaistiin rajoitetun erän Merituuli ja Merituuli Platina -mukit.

Muumimuki Nipsu rannalla

Vuoden ensimmäinen uutuus on maaliskuussa ilmestyvät sininen Nipsu rannalla -muki, joka on järjestyksessään kolmas Nipsun hahmomuki. Sen edeltäjä turkoosi Nipsu poistuu tuotannosta maaliskuun 2024 lopussa. Uuden Nipsu rannalla -mukin kanssa ilmestyy myös samaan sarjaan kuuluvat kulho ja lautanen.

Uuden Nipsu-mukin kuvitus pohjautuu Tove Janssonin Muumipeikko-sarjakuvaan vuodelta 1954. Kuvitus on vuonna 2022 eläköityneen Arabian pitkäaikaisen kuvittaja Tove Slotten tekemä.

Sininen Nipsu rannalla -astiasto saapuu myyntiin 5.3.2024 ja se tulee osaksi Arabian jatkuvaa tuotantoa. Sarjan astiat ovat saatavilla kaikilta Muumi-jälleenmyyjiltä.

Vieläkö muistat klassikoksi nousseen ruskean Nipsu-mukin, joka julkaistiin vuonna 2002?

Arabia Muumimuki Nipsu rannalla. Ilmestyy maaliskuussa 2024.

Tilaa uusi Nipsu rannalla 2024

Nyt voit tilata 5.3.2024 ilmestyvän Nipsu rannalla -muumimukin Mukifyn kumppanin Cerveran verkkokaupasta. Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin

Muumimuki Piisamirotta luolassa

Vuoden toinen uutuus on samaan aikaan Nipsu rannalla -mukin kanssa maaliskuussa ilmestyvä beige Piisamirotta luolassa -muki. Kyseessä on Piisamirotan ensiesiintyminen Arabian muumimukien kuvituksissa. Uuden Piisamirotta luolassa -mukin kanssa ilmestyy myös samaan sarjaan kuuluvat kulho ja lautanen.

Piisamirotta-mukin kuvitus pohjautuu Tove Janssonin Muumipeikko-sarjakuvaan vuodelta 1954. Kuvitus on vuonna 2022 eläköityneen Arabian pitkäaikaisen kuvittaja Tove Slotten tekemä.

Piisamirotta luolassa -astiasto saapuu myyntiin 5.3.2024 ja se tulee osaksi Arabian jatkuvaa tuotantoa. Sarjan astiat ovat saatavilla kaikilta Muumi-jälleenmyyjiltä.

Muita muumilaakson hahmoja, jotka ovat esiintyneet pääroolissa muumimukin kuvituksessa vain kerran:

Arabia Muumimuki Piisamirotta luolassa. Ilmestyy maaliskuussa 2024.

Tilaa uusi Piisamirotta luolassa 2024

Nyt voit tilata 5.3.2024 ilmestyvän Piisamirotta luolassa -muumimukin Mukifyn kumppanin Cerveran verkkokaupasta. Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin

Tämä artikkeli päivittyy vuoden kuluessa aina, kun uusia muumimukeja ilmestyy. Pysy siis kuulolla ja laita sivu kirjanmerkkeihisi – tai ota Mukify-appi käyttöön, niin pysyt ajan tasalla muumi-uutuuksista.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *